(Signs of the zodiac, 16 century, unknown author) ОВЕН Овенът ще

...
(Signs of the zodiac, 16 century, unknown author) ОВЕН Овенът ще
Коментари Харесай

Как различните зодиакални знаци се справят с неприятностите

(Signs of the zodiac, 16 century, unknown author)

ОВЕН
Овенът ще се оправи. С всяка тягост и проблем. Сам, гордо и безмълвно.

ТЕЛЕЦ
Телецът ще се оправи. После ще опише на всички. Всичко. А с цел да се застрахова – ще го показа и в медиите. За да е ясно на безусловно всички.

БЛИЗНАЦИ
Те ще ги прехвълят на различен. Ще се постараят да ги „ метнат " на Овните и в случай че те не се съгласят със всичко, ще се насочат към Стрелците.

РАК
Той стартира да се оплаква авансово и в случай че желаете да спре, някой би трябвало да вземе неговите проблемите, дружно с тъжните му сополи и ридания. Ако никой не го направи, Ракът прелестно ще се прави и самичък. А какъв е бил казусът, на никой въобще не излиза наяве.

ЛЪВ
Лъвът ще уведоми всички. Ще се оправи самичък. Ще се поклони, ще одобри поднесените му цветя, ще даде подпис и ще се отдалечи.

ДЕВА
Девата ще се разстрои. Особено, в случай че не е „ възнамерявала " този проблем. Девата ще се замисли. Ще откри решение. Ще си направи заключения.

ВЕЗНИ
Везните ще „ измерят " казуса. Ще го претеглят още веднъж. Ще стигнат до извод, че това е прекомерно тежко и си заслужава да бъде кооперирано с някой Лъв или Овен. При опит да стоварят казуса на Девата ще ударят на камък. При нея проблемите идват единствено по авансово разсписание.

СКОРПИОН
Скорпионът ще се взре. После радостно ще каже „ Хм, някакъв си проблем! " и ще го отметне.

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът ще се разстрои. После ще се развесели. После дълго ще се смее над себе си и неприятностите, спомняйки си за останалите си житейски неволи. После ще опише на всички в близост и ще не помни. Ако казусът не се реши от единствено себе си, Стрелецът скоро ще споразумее да го позволи с някой Лъв.

КОЗИРОГ
Той ще се опита незабавно да се откаже от неприятностите, заявявайки че не ги желае. В 90% от случаите това проработва. Ако напълно не проработи, Козирогът ще позволи всичко в най-хубав вид. И обезателно за непозната сметка.

ВОДОЛЕЙ
Той радостно ще стартира да учи неприятностите. После ще напише книга. Ако към този момент е имал сходни проблеми, ще му стане скучно и ще потърси Близнаците. От това, неприятностите, по този начин или другояче, няма да се решат сами, само че пък ще им бъде радостно.

РИБИ
За разлика от Рака, Рибите плачат тихичко. Затова неприятностите при тях са безконечни, те си ги вземат решение сами, никой не им оказва помощ, а те към този момент и не чакат някой да го направи.

По материал на Cluber.com.ua
Изображение: Signs of the zodiac, 16 century, unknown author, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР